Høstferie

Høstferie, det er denne tiden på året. Etter en ganske uvant sommerferie og en tøff start etter sommerferien med strenge restriksjoner, er det godt å ta seg en liten ferie. Men hva kan en gjøre annerledes i årets høstferie enn hva vi gjorde tidligere?

For enkelte var høstferien en lang-uke/ helg i en storby i enten Europa eller noen våget seg på en liten ferie til New York.  Mulighetene og opplevelsene var store. Men vi trenger ikke å henge med hode og synes synd på hverandre. De store opplevelsene og aktivitetene kan ligge et lite steinkast fra der du bor.

Noen aktiviteter som slår alltid til for både store og små er klatrepark. Høyt & lavt ligger like forbi Nesttun i Bergen. Her er det enkle muligheter for å komme seg til enten med bil eller kollektivtransport. Prisen for et 3- timerskort ligger på 320 kroner, noe som kan være i overkant for enkelte.  

Andre ønsker å komme seg vekk fra byen og gjøre noe annerledes enn hva de gjør i hverdagen. De ønsker rolige og fredfulle dager, eller opplevelser med sine nærmeste. Rundt Bergen ligger det masse hytter som er til utleie, enten ved kysten som på Radøy eller på øyen Tysnes. Her opplever man nærheten til sjø og er man heldig, så kan man få noen fisk eller andre skalldyr

Follow by Email
Instagram