Kilroy

Nå kan du bestille en uforpliktet reise fram i tid uten at det koster ekstra! Vi kontaktet Kilroy for å spørre hvordan pandemien har snudd selskapet på hodet.

Så og si alle de ansatte har blitt permittert, men de var behjelpelig på e-post. Kilroy har etablert et opplegg som kalles «book with confidence», så kundene kan bestille nå, men at endelig beslutning og betaling ikke gjøres før 35 dager før avreise uten kostnad for kundene. En perfekt mulighet til å bestille neste års påsketur eller sommerferie allerede nå. Dette er perfekt for de som har vært litt usikre på hvor lenge denne pandemien vil vare, men samtidig er ivrig på å komme seg vekk fra Norge. Kilroy jobber aktivt mot studenter for å tilrettelegge et perfekt tilbud og håper å høre fra dere i fremtiden! 

Våre tips på reisedestinasjoner neste år velger vi å fokusere på fire storbyer i Europa.

  • København – en sjarmerende hovedstad i Danmark som tilbyr spennende matopplevelser, kultur og shopping basert på den nordiske stilen. Tilkomsten til København er enkel for nordmenn, ved flere flyavganger fra flere norske byer gjør reisen enkel. 
  • Roma –  Italias gullgruve og hovedstad, mat og kulturopplevelser man aldri har opplevd tidligere. Historiske severdigheter rundt hvert eneste gatehjørnet gjør reisen perfekt. 
  • London – En opplevelse vi alle må få med oss, shoppingmuligheter i verdensklassen, historiske tradisjoner og kule spisesteder som gir gode minner. Rik tradisjon av fotballkamper, dette er noen av mulighetene London kan tilby. 
  • Hamburg – En meget spennende tysk storby. Besøk Unesco – vernede Speicherstadt vil gi deg en stor opplevelse på hvordan tiden på 1800-tallet var. Byen består av flere spennende spisesteder, og koselige gater med kaffer og shoppingmuligheter.
 

Flyselskapene er gjennom en stor krise og kan ikke garantere at de flyr til påsken eller sommeren. Dette gjør at ordningen Kilroy har opprettet er perfekt for oss forbrukere om vi er usikker for hva fremtiden bringer.

København, Danmark
London, England
Roma, Italia
Hamburg, Tyskland
Follow by Email
Instagram