Reiseplass anbefaler!

Hva liker studenter å finne på?

Flere av oss vokse opp med både med langrenn og slalåm, og elsker opplevelsen. Vi blir eldre og flytter hjemmefra til større byer for å studere, men mister skimulighetene

 

For å finne denne gleden igjen, hva kan en student funne på? Bergen er preget av mye fjell, men ingen slalåmbakker for skikjøring. Fjellene rundt Bergen får små mengder snø om vinteren, men ikke nok til noe annet en langrennsturer.
Rundt studentbyen Bergen finnes det flere steder som kan gi oss en skikkelig skiopplevelse i vinteren som kommer, vi velger å fokusere på to steder: Voss og Rosendal

 

Voss
Et av de største skianleggene på Vestlandet finner man på Voss. Skisenteret har over 40 km med løype som passer for alle vanskelighetsgrader man trives i.
Anlegget er nært til bygden, Voss. Bygden har flere kule steder spisesteder og spennende muligheter for shopping, hvis det er et ønske.
Det er enkle muligheter for å komme seg til Voss, det går lokaltog mellom Bergen og Voss  nesten en gang i timen, til studentpris på 167,- per vei og kun én time hver vei!

 

 
Follow by Email
Instagram